Iedereen heeft recht op een gezonde huid. Image Skincare (huidverzorging) staat voor een effectieve huidverbetering. Deze verzorgings- en huishoudelijke producten bevatten hoge concentraties natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeut Janna Ronert vocht destijds zelf tegen rosacea. Ze kon geen huidverbeterend product vinden dat zowel natuurlijk als effectief was. Janna’s missie is dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En ze vindt dat je dit doel op de eenvoudigste en meest effectieve manier moet kunnen bereiken.

Wat zijn de kenmerken van Image Skincare?

Al de productlijnen van Image Skincare bevatten hoogwaardige ingrediënten en er wordt speciale aandacht besteed aan huidverbetering (bijvoorbeeld huidveroudering, gevoeligheid, hyperpigmentatie, acne). Daarom stellen ze voor om een ​​huidverzorgingsprogramma op te zetten dat onze lijnen met elkaar combineert, ook wel bekend als “mix and match”. Dit is een van de belangrijkste stappen bij het organiseren van jouw IMAGE-huidverzorgingsroutine. De verschillende productlijnen die Image Skincare ontwikkeld kunnen elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor het combineren van deze productlijnen het meest effectief een rol kan spelen. Op deze manier kunt je jouw huid de meest uitgebreide verzorging geven en teveel van dezelfde ingrediënten vermijden. Heb je bijvoorbeeld een huid die gevoelig is voor acne? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar kan ook de huid kalmeren om irritatie te voorkomen.

De voordelen van Image Skincare

  • Dierproefvrij- en parabenen vrijdag
  • Product-verpakkingen gemaakt van recyclebaar materiaal
  • Image Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische bestanddelen
  • Werkt op cellulair niveau, zodat fijne lijntjes verdwijnen ,zonbeschadiging vervaagt en de hydratatie toeneemt
  • Rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten
  • Hoge concentraties antioxidanten

Kortom, genoeg punten die zorgen voor een ultieme verzorging van jouw huid. Het is een productlijn die ideaal is voor de droge, gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Deze rijke mix van ingrediënten creëert een zachte en gezonde manier om de huid te verbeteren en te herstellen.

Wetenschappelijk bewezen

IMAGE Skincare begon met de verkoop in een klein appartement in 2003. Het product verkoopt de bestverkochte productlijn voor gevoelige huid: VITALC. Tegelijkertijd heeft IMAGE Skincare 13 series ontwikkeld en IMAGE Skincare heeft kantoren in meer dan 60 landen over de hele wereld. Samen met haar man werkt IMAGE Skin Care Clinical Director en Plastisch Chirurg Dr. Marc Ronert (Marc Ronert, Janna) nauw samen met topartsen en kennisinstellingen om continu nieuwe hoogwaardige producten en therapie te ontwikkelen.

Tegenwoordig is de CEO van IMAGE Skincare de moeder van een tweeling, ambassadeur en internationale spreker op het gebied van gezondheid Haar passie en leiderschap inspireren vrouwen over de hele wereld. In 2012 ontving Janna de Entrepreneur of the Year Award van Ernst & Young en behoort sindsdien tot de top 200 CEO’s in de Verenigde Staten.

Door professionals, voor professionals

Simpel gezegd, we kennen de huid. De multifunctionele producten bevatten het hoogste gehalte aan actieve ingrediënten en zijn geliefd bij huidprofessionals. Sommige van onze producten en behandelingen zijn zeer actief en kunnen alleen worden geleverd door geautoriseerde IMAGE huidverzorgingsspecialisten.