Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de zorgbranche? Er is op dit moment veel behoefte aan diverse soorten zorgmedewerkers. Van basisartsen tot bedrijfsartsen en psychologen. Ook verpleegkundigen worden veel gevraagd. Weet je niet goed waar je moet starten of hoe je dit aan moet pakken? Er is nu een uitzendbureau gespecialiseerd in medische vacatures genaamd Co2Work.

Eenvoudig vacatures zoeken

Er zijn zoveel verschillende vacatures in de zorgbranche dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het is ons doel om jou als professional te helpen aan een goede match. Wij brengen opdrachtgevers en werkgevers in de zorg met elkaar in contact. Hierbij kan je denken aan het bemiddelen van kandidaten aan de juiste werkgever. Aangezien het om gespecialiseerde vacatures gaat hanteren wij hierbij altijd maatwerk. Via de zoekmodule op de website kan je eenvoudig zoeken tussen de verschillende bedrijfsarts vacatures die op dit moment actief zijn.

Crop unrecognizable male doctor with stethoscope

Werving en selectie

Naast open sollicitaties werken wij er ook aan om werkgevers in de zorgbranche te helpen aan goed personeel. Dit doen wij door een gerichte werving en selectie van de officiële mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Medewerkers op het gebied van verzuim en re-integratie maar ook op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid kunnen zich daarom altijd aanmelden.

 

Unrecognizable male doctor wearing medical uniform giving ointment tube to patient while working in modern clinic sitting at table with pills and notebook

Tips voor zorgprofessional

Als je binnenkort gaat solliciteren op de baan van je leven dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Dat zorgt ervoor dat je extra kans hebt om de baan ook daadwerkelijk te krijgen. Er zijn veel verschillende werkgevers maar ook veel verschillende sollicitanten. Zorg er daarom voor dat je er tussenuit springt. Tips om te solliciteren op jouw droombaan in de zorgbranche vind je onder het kopje “handige informatie” op onze website.